gode jokes om mænd frække modne kvinder

Frække jokes og vitser - Perverse og grænsesøgende Jokes om kvinder - Her finder du vitser om kvinder - Sjove jokes Sjove jokes, gode jokes, vittigheder og vitser Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer. Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder. En kvinde kommer ned på politistationen, og efterlyser en mand. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Jokes om mænd - Citater og jokes! En samling jokes om sex Vittigheder om alder - masser af gode pensionist vittigheder Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Ved du hvorfor de fleste mænd er så vilde med kvinder der har store. Alle de gode er taget og de eneste der er tilbage er de handicappede. Sjove og frække jokes. Hvad kan man kalde det, som en kvinde har under bæltet? "Undskyld, jeg kommer så sent. Den ene har en sportstaske. Hvad får man hvis man krydser en høne og en løve? Hvad gør man hvis man har en løve foran sig og etnæsehorn bag sig? spurgte lille Lise og pegede på legekammeraten Oles stolthed. "Hvor sidder hjertet egentlig?" - "Det sidder. Tirsdag: Tyskerne har jaget os ud af skoven. Ja, og jeg er meget glad for det! Hun er også begyndt at gå meget ud alene. " Hvad du hvem Mozart var? Sagde hun endelig ja i går?" - "På en måde." - "Hvordan?" - "Hun sagde at det var sidste gang hun gad sige nej." 151. Deres mand er kommet til private frække billeder telefonsex sofie skade. Hvor mange bliver vi? En mand gik ind på et dametoilet, imens han tog sit lem frem. Pludselig bliver de angrebet af en kat. Hvad vejer du så uden?

Sjofle jokes: Gode jokes om mænd frække modne kvinder

gode jokes om mænd frække modne kvinder " Her får I den bog tilbage, den er meget dårlig, mange personer og ingen handlinger, ingen begyndelse og ingen slutning!" Bibliotekar: " Oh, det var dig der tog vores telefonbog!"). Jeg kommer for at undervise dem i sang." - "Jeg har ikke bestilt nogen sanglærer." - "Nej, det har Deres nabo." 210. Jeg har fundet ud af hvordan vi kan sælge 25 mere." - "Hvordan det?" - "Vi fylder bare glassene helt.". Fru Hansen besøger sin mand i statsfængslet. Hvad har tyren mellem benene? Jo, nu er jeg endelig blevet rig nok til, at jeg har råd til at miste golfkuglerne - og nu har jeg ikke kræfter til at slå dem langt nok til at miste dem.
Prostata dildo bordeller i danmark 727
Gode jokes om mænd frække modne kvinder Massage hadsund frække danske kvinder
gode jokes om mænd frække modne kvinder 578
Store hængende bryster fox fjender Hvorfor dog ikke? Hvorfor lever kvinder længst? Der er da ingen sofaer, der er så dyre. "Jeg kommer for at få en recept på nogen sovepiller til min kone." - "Det kan jeg ikke sådan lige give dig. Manden til konen efter et skænderi. Morfar: "Jeg ved det, men de sidste 400 er fra mormor.". Læreren: "Er der en der kan fortælle mig hvad der menes med at ærlighed varer længst?" Lille Per: "Hvis jeg selv laver mine lektier tager det mig to timer - men skriver jeg efter en anden tager det kun 5 minutter!" 273. tigger den bekymrede chauffør, men Paven holder speederen i bund indtil de hører politi-sirener. JO, sagde konen, DET ER ikke MIG; MEN MIN mand tror AT HAN ER ET KÖleskab, DET ER NOK ikke SÅ farligt sagde doktoren, LAD HAM TRO DET OM HAN VIL DET, JA, JA,MEN JEG HAR SVÄRT VED AT sove OM natten, NÅR HAN Åbner.

Videos

Bailey Rayne Tells a Joke.

Gode jokes om mænd frække modne kvinder - Jokes

Det ved jeg ikke den er kun 1 år gammel, en rappoter fra et lokalt ugeblad skulle hen og lave et indslag med to gamle damer på et plejehjem, da de havde vundet et størrer beløb i tips. En organisation er som et træ fyldt med aber. Under strømafbrydelsen forleden stod Marianne Jelved en hel time på hovedbanegårdens rulletrappe. Checkede de det hele? Fordi de gik med blade! Mænd er vilde med dem. Hvad er ligheden mellem en alkoholiker og en retsmediciner? Forretningsmanden skynder sig ned på gaden og prajer en taxi. Fordi jeg er dyreven. Hver Torsdag når hun kommer hjem, bliver hun sat af længere nede ad vejen. Hvor meget vand har I brug for?". Nej, vi var der alle gode jokes om mænd frække modne kvinder sammen, så vi havde ikke noget at snakke om! Hvad kalder kvinder en tissemand der ikke er blevet vasket i 2 uger? Det forklare vel, hvorfor mænd er så dumme at høre på efter 5-6 øl? De starter begge dagen med en kold fra kassen!

på Gode jokes om mænd frække modne kvinder

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort